17. syyskuuta 2011

Kaste juhla

Tänään oli Paulin ja Jennin (Jenni on mulle uusi tuttavuus) tytön Eleina Kendra Warirun kastejuhla. Juhla alkoi tuolla Temppeliaukion kirkossa (joka oli muuten aivan ihanan näkönen rakennus sisältä) joskus 12 maissa ja seremonia kesti joku 20min. Sen jälkeen oli ruokatarjoilut ihan täällä meidän lähellä olevassa kirkossa.
Mio osas aluks käyttäytyä, mutta kun sain lautasen eteeni niin alkoi huuto, jota kesti ainakin 45min putkeen. Me jouduttiin menemään juhlatilan ulkopuolelle ettei häiritty esityksiä jota oli järjestetty. Mio huusi kun riivattu ja enhän mä voinu muuta tehdä kun nauraa, mut voin kuvitella hyvin että ei oo kauheen hauskaa jos lapsi huutais tolla tavalla 3kk aina valveilla ollessaan. Luulen edelleen että ne on ne hampaat jotka on tulossa ja siks tälläsiä huutosessioita. Mio nukahti sitten uupumuksesta mun syliin ja nostin sen rattaisiin jatkamaan nokosia. Välillä vaunusta kuului sellasia itkuhuokauksia, parka!
Meillä oli seuraa Reijasta ja Aimasta onneksi. Tapasin myös joitain vanhoja Kenia tuttuja ja oli oikeesti tosi kiva päivä.
Mion ihanat kengät

Aima <3

Reija ja Aima

Mio pääsi Mama-Kenian syliin

Mums mums

Eleina on 4 päivää Mioa nuorempi

ZZZzzZZZzzZZ

5 kommenttia:

 1. Tänne siis oli tarkotus kommentoida mut meni iiiihan väärään osotteeseen.. :P

  Mut siis kai mun nyt täytyy tunnustaa et olin tääl jo seuraavia postauksia odottelemassa.. missä ne viipyyyyyyyy?? :D

  Ihanaa.. Nään Mion (ja teidät muutki, mut se ei oo se pääasia) ens viikonloppuna <3 <3

  t. et ikinä arvaa kuka idiootti :D

  VastaaPoista
 2. voi kweku kasvaa sulosemmaks joka päivä ! niin ihana ku se rupee katteleen ja tajuamaan enemmän ympäristöstään ! tuo ankka kuva on huippu ! mistä löysit conversit?

  VastaaPoista
 3. @suvi: Joo teidän, mäkin odotan innolla et nähdään taas pitkästä aikaa!! NYT tulee uus postaus, mutta ihan lyhyt vaan.

  @Jenni: Niin se kasvaakin!! Mä pakahdun rakkaudesta. "conversit" löyty käyttämättöminä kirpparilta :) 1€ T:himohamstraaja :)

  VastaaPoista
 4. Vitsi oranssi pukee kwekanderia hyvin!!! ihan paras väri!! Niin sööööpöööööö!!!!!

  VastaaPoista
 5. I agree, ankkafoto e så bra, orange är Mios färg, gullevännen, jag ser på fotona att han växer dag för dag. Skorna ser nog aningen för stora ut.

  VastaaPoista