5. syyskuuta 2011

Hampaitako?

Mukamas iso maha!
Eilen lisäsin jo valmiiksi nää kuvat, mutta en voinu kirjottaa koska Tanja oli menny jo nukkumaan joten en viittiny häiritä. Meillä oli eilen Bamsenin kanssa kolmen sukupolven päivä. Eli minä, äiti ja Mio vietettiin aikaa yhdessä. Syötiin aamupalaa 12 maissa Bamsenin keittiössä, lähdettiin kirpparille ettimään Miolle lisää vaatteita ja löysinkin bodyn, yökkärin, housut ja pipon. Leolle lähti myös semmonen vesilelu matkaan jota mentiin kokeilemaan kirpparin jälkeen. Kun päästiin siihen rantaan niin avattiin autonovet ja Leo hyppäs autosta ulos ja suoraan veteen :) ilman että me edes ehdittiin heittää sille mitään.

Uinnin jälkeen käytiin Johannan ja Ari-Jussin luona ja haettiin isi sieltä. Me tehtiin pizzaa ala bamse, eli KAIKKIA täytteitä pizzaan :) hyvää oli, oikein rikas maku.

Eipä eilen sitten hirveesti muuta tapahtunu. Mio oli taas vähän hankalana, älkää nyt ymmärtäkö väärin, se on 80 prosenttisesti vielä oma ihana aurinkoinen itsensä, mutta 20 prosenttia enemmän itkua, ja just siks mä mietin edelleen niitä hampaita. Jotain tässä pojassa nyt on, koska ei se normaalisti näin ole. Tuolta kävin lukemassa näitä ensi merkkejä... 1. Kuolaaminen - Check. 2. Kalvaminen - Check 3. Itkeminen - Check. 4. Ruuasta kieltäytyminen - melkein check 5. Heräily - ei niin check.

http://www.helistin.fi/lasten-suun-terveys/uutiset/uutisia-lasten-suun-terveydesta-1095348/mista-tietaa-vauvan-hampaiden-puhkeavan-5-merkkia-4541876

Eli 3,5 pistettä 5 mahdollisesta. I bet my money on teeth!

Toinen syy voi olla että se ei saa nukuttua tarpeeksi pitkiä päikkäreitä, vaan ne ovat sellasia katkonaisia "tupplurar" jotka kestävät vain hetken. Pitää vähän tarkkailla.


Bamse öljyn laitossa :) piti oikeen laittaa kuva


Mio kokeili aurinkolaseja, mutta todettiin ettei ollu oikeen sen juttu

Leon uusi vesilelu, joka on jo hajalla.NoutajaPitää nukkua että kasvaa!

Home made pizza <3

Miolekkin tarjottiin, mutta ei kelvannut.

VatsalihastreeniäMio äter hand. Tanjan huppari oli tän session jälkeen aivan kuolassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti