13. syyskuuta 2011

Mio äta själv, OKEJ?


Hei Vain! Me olemme taas puuhanneet vaikka mitä viime päivinä :). Käytiin kyläilemässä Miken ja Ilen luona. Mikke on raskaana ja me käytiin näytillä Mion ja Tanjan kanssa. Mikellä oli aika iso maha jo ja voin kertoa että ei käyny kateeks. Niillä oli karhun kokoinen koira Viivi, joka oli niin IN LÖÖV Miioon että se sai ison pusun :) (ei kerrota Daddylle)
Mikke oli leiponut valkosuklaa Mudcaken <3 en ottanu kuvaa valitettavasti, mutta hyvää oli.
Vierailun jälkeen mentiin Mion kanssa Jennan ja Sosin luo tekemään ruokaa ja lähdettiin sieltä Jennin luo viettämään tyttöjen iltaa + Mio ja Leo. Jennin tytöt Neppe ja Nala on maailman suloisimmat tytöt. Ne on niin kilttejä ja fixuja tyttöjä että voisin viedä Mion sinne koulutukseen että siitä tulis yhtä ihana kun niistä tytöistä :) mutta voi olla että pärjään itsekkin tässä kasvatuksessa ihan hyvin. toivotaan...
Miosta on tullut oikea mestari kääntyjä. Heti kun sen laittaa johonkin makaamaan selälleen niin se kääntyy vatsalleen. Niin huvittavaa. Olis voinu ajatella että eka kerta oli vähän niinkuin vahinko, mutta ei, se on heti omaksunut tuon kääntymisen.
Me tultiin tänään kotiin Vaasasta. Oli ihana tulla kotiin. Daddy oli pessy lattiat, imuroinu, pyyhkiny pölyt, vaihtanu lakanat, pessy pyykit ja kämppä oli ihan tip top! Ihana mies <3 Mion piti heti näyttää daddylle miten käännytään ja sitten vähän naurua perään.


Nepele


Me ollaan vähän mietitty jos Nala ja Mio rupeis seurustelemaan. Saa nähdä miten käy... saattaa olla että kaukosuhteet ei oikein toimiMio äta Själv, Okej?

Nepen ja Nalan isä Jonathan.

Käytiin iskän kanssa vähän oman puun omenavarkaissa ja löydettiin ehkä maailman isoin omena.

Pojat <3


Jennan kanssa ruvettiin leipmaan mokkaruutuja klo 23.00 illalla.

Mio sai Nepen ja Nalan vanhoja pyjamoja

Mio katselee muumeja

6 kommenttia:

 1. Kändes säkert kiva o skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst. Jag bara väntar på att du kan sätta Mio på flyget o han kan komma hit till bamselaan.
  Tyckte R att Mio hade vuxit?

  VastaaPoista
 2. Ihanan paljon kuvia :) Paitsi se kuva jonskusta oli pelottava :D hahah niinku sanoin katja niin olet tosi hyvä mamma ja sun arvot on kohdallaan, sen näkee sit millanen luonne ja tyyppi tuosta pojasta kuoriutuu kun alkaa liikkua ja jutella :) oih sitä odotellessa! Iso hali meiltä teille <3

  VastaaPoista
 3. ja niin on pakko kommentoida ku on niin huvittavaa et nalan pyjama jota seki periaatteessa vielä vois käyttää mahtuu sulhaselle noin hyvin , toiv siitä saa myös hyvät unet !

  VastaaPoista
 4. Nyt sun pitaa katja kirjottaa tanne usein kun ei nahda!! me kaikki odotetaan lisaa paivityksii!!! Ihanan paljon kuvia joo, jennin kanssa samaa mielta.

  VastaaPoista
 5. Elaine Kendra Wairimu :)

  korjauksena nimeen.. :)

  t. Suvi

  VastaaPoista
 6. ja nyt huomasin vasta et kommentoin ihan väärään postiin.. ;) Idiootti mikä idiootti.. Nää blogit on mulle ihan uus tuttavuus..

  t. edellinen idiootti :D

  VastaaPoista