9. syyskuuta 2011

Mio 3kk ja 1pv.

Hei rakkaat lukijat :) Olen laiminlyönyt blogia ihan tyhmistä syistä josta en edes aloita kertomaan. Nyt tulee kuitenkin sitäkin muhkeampi kuvapino viimepäivien tapahtumista. Me ollaan oltu, hengailtu, käyty kahvilla, lounaalla, sukuloitu, nähty kavereita, shoppailtu, tehty omenahilloa, katottu jalkapalloa, siivottu, naurettu, käännytty (Mio) ja kaikkea muuta mukavaa. Mio täytti eilen 3kk ja sen kunniaksi se kääntyi Jennan olohuoneen matolla kokonaiset kolme kertaa! Voi olla että Mio vähän  pelästyi sillä me kaikki huudettiin riemusta kun se tapahtui :) Se oli hauskaa. Mio myös naurahti taas ääneen tuossa eilen, niin söpöä <3 eiköhän tässä nyt pikkuhiljaa ole jo aika nauraa, sanon minä!
Huomenna meillä on auto käytössä koko päivän ja yön ja huomisen aamupäivän, sillä Bamsen ja isi on tampereella teatterissa. Me ajateltiin käydä vähän kruisailemassa ja tervehtimässä Mikkeä (Tanjan kaveri) ja illalla mahdollisesti Jennin luo viettämään tyttöjen iltaa + Mio.
Kuvia:

Jenna kanniskeli Mioa futismatsissa

meidän pelaaja SoS


Leo joutu jäähylle

Bamsen on kutonut Miolle haalarinJennin kanssa kahvilla

Puss Puss

Me löydettiin Miolle Kimperin uusi pipo - mutta Mio näyttää siltä ettei se kelpaa;)Mio pääsi tyttöjen sänkyyn, Jennin luonaMoments with the Swahili boys

Illallista Jennan ja Sosin luona

Mio sai uuden haalarin tänään

Iloinen veikko <3

4 kommenttia:

 1. ihanan paljon kuvia!!

  VastaaPoista
 2. voi tuota hymyä! ihana Mio!! <3

  VastaaPoista
 3. niin ihnia ilmeitä miolla ! kiva haalari mistä löysit? ihana myös se bamsen tekemä nyt poika pärjää syksyn !

  VastaaPoista
 4. Bästa fotot: Mio i Tanjas famn:)))
  Jag har ledsamt redan efter er:(((

  VastaaPoista