18. syyskuuta 2011

Hyvä paha päivä...

Miolla on tänään ollut kaveri käymässä, nimittäin Oliven 2viikkoa vanhempi Alexander poika. Oli tosi kiva nähdä miten "eri" vaiheessa pojat on, vaikka ikäeroa onkin noin vähän. Mio on isompi (who would have known?) ja liikkuu enemmän, kun taas Alexander ottaa esimerkiksi esineitä jo vastaan käsillään ja oikeen kurottautuu niitä kohti, Mio ei tätä vielä osaa.
Kun Olive ja Alex lähti kotia, niin me lähdettiin Mion kanssa Matleenan ja Philipin luokse kyläilemään. Matleena ja Philip oli meidän kanssa Ghanassa samaan aikaan, ja Philip viettää melko paljon aikaa Reggien kanssa. Valitettavasti en ottanu yhtäkään kuvaa Martan luona :( next timeeee...
Hyvä paha päivä - otsikko tulee siitä että meidän ollessa Martan luona, niin äiti soitti ja kertoi suru uutisen: Mummu kuoli tänään :'( ei se yllätyksenä sinäänsä tullut, mutta ikäväähän se on! Mummulla ollut jo tosi kauan paha altzheimer, eikä ole puhun enää pariin vuoteen. Hoitajat kertoi että mummu oli nukkunu pois rauhallisesti ilman mitään suurempaa dramattiikkaa. Mio ehti nähdä mummun yhden kerran, mutta eihän se siitä tietenkään mitään muista, saa kuulla sitten tarinoita meiltä muilta sukulaisilta.


Oli melko hurmaavaa kun pojat pitelivät toisiaan kädestä <32 kommenttia:

  1. Voi alexnder on ihan Oliven näkönen! :) kivoja kaverus kuvia!

    VastaaPoista
  2. så gulligt foto då de håller varann i händerna. Se nu till att Mio inte sitter, han är faktiskt bara 3,5 månader.

    VastaaPoista