26. syyskuuta 2011

Hammas särkyä ja flunssaa

Viime keskiviikkona (nyt on maanantai) olin hammaslääkärissä ja multa poistettiin ne kauan pelätyt 2 hammasta. Lääkäri päätti saman puudutuksen alaisena porata kaksi reikää. Siitä asti on ollut hieman alamäkeä tässä voinnissa ja siksi pitkä kirjoitustauko. Olin aika kipeä noitten poistojen jälkeen ja olin pari päivää särkylääkkeitten armoilla. Sen jälkeen muhun iski flunssa ja nyt se on Miolla. Kotonakin ollut hieman draamaa joten en kertakaikkiaan ole jaksanu päivitellä tänne. Kamera mulla on ollut mukana, vain huomatakseni että muistikortti on jäänyt kotia, elikkäs tässä selityksiä kerrakseen :)
Me ollaan oltu tosiaan kotona melkopaljon ja oltiin yökylässä Matleenan ja Philipillä viikonloppuna. Saaran luona käytiin eilen ja Suvi tuli Joonan kanssa aamulla käymään täällä meillä. Sitten tietenkin koirapuistossa päivittäin ollaan käyty Leon kanssa. Mio pääsee aina mukaan puistoon, ja luulen että hän viihtyy oikein mainiosti rattaissa tai manducassa. Yleensä se istuu hiljaa rattaissa ja katsoo kun 20 koiraa juoksentelee hänen ympärillään.
Mio on ruvennut ottamaan esineitä käsiinsä, hakemaan tavaraa joka on hänen edessään ja vie sen mielellään suuhun :) kaikki aivan kuolassa tietenkin. Mio on myös löytänyt jalkansa, joten ne lyhyet hetket kun hän makaa selällään niin se nappaa itteänsä varpaista kiinni ja katselee jalkoja.Ne hetket on tosiaan lyhyitä koska heti kun hänet laittaa sängylle makaamaan niin Mio kääntyy mahalleen.
Saara sai eilen myös hieman naurua kuulumaan, ja yritin saada sen videolle, jotain onnistuinkin ja sen postaan tonne loppuun.


Suvi oli tänään käymässä Joonan kanssa

Oli kuulemma iso poika

Pussar herr Anka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti