24. elokuuta 2011

Ensimmäinen Nauru

Mulla on flunssa! Kauhee olo ollu koko päivän joten ei olla sen kummemmin poistuttu kotoa paitsi kun Saara Widenäs ja Iiris-tyttö tuli tänne meidän hoodeille ja lähdettiin leikkipuistoon käväsemään.

Ihana Iiris


Tänään postissa tuli bamsenilta kirje :) Mio sai lahjaksi kirjan! Kiitos ja kumarrus! Lahja oli nimen saannin kunniaksi.  ´
Tosiaan yritin kertoa Miolle tänään että on paljon kivempi kaikille jos se istuis tyytyväisenä sitterissä, mutta se ei tajunnu mun pointtia vaan jatkoi huutamista. Ensimmäiset 15min se istui toki ihan tyytyväisenä mutta tylsistyi hetken kuluttua. Heti kun mä juttelin sille niin huuto loppui, mutta mammalla oli vähän ruuanlaitto kesken!

Vaaaaaaaaaauuuuuhhhhhhhhh

Mio on ruvennu oikeen toden teolla syömään nyyrkkiä

 Mio nauroi tänään ensimmäistä kertaa! Reggiekin kuuli sen, joten ei ollut mun hallusinaatiosta kyse :) voi tätä onnen määrää.


uuu
Mio ei halua ollenkaan maata selällään enää. Sitä niin ärsyttää kun ei näe niinkuin muut ihmiset. Tässä kuvaa siitä kun se ite ponnistaa ylös ja yrittää "istua". Ja toinen kuva siitä kun epäonnistuu ja sit pitää vähän huutaa.
3 kommenttia:

 1. oj va jag får skratta då jag läser din blogg o kollar bilderna. kan riktigt se framför mej hur arg han är då han inte ser ALLT! O Leo vaktar...
  Varför är skitiga naglar gulligt på småbarn men inte på vuxna?

  VastaaPoista
 2. hahha " varöfr är skitiga naglar gullit på småbarn men inte vuxna? " good one didi!

  Siis tuo poika on ihan sun näkönen taas nois joissain kuvis ! esim se ku se jyrsii nyrkkiään! so cute!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun sanot noin, itehän ei tietenkään näe että muistuttaako se itseään vai ei.

  VastaaPoista