19. elokuuta 2011

Sushi-bar

Kweku aamutuimaan... Tääa body on kokoa 80... Kweku on 2kk vanha :)

Menossa aamukahville Anna Mannisen kanssa

Tarkistan rahatilanteen ennen päivän tuhlausta :D

Sushi <3

Kweku heräsi kun olin hetken poissa niin hän pääs Karelin sylkkyyn ;)

<3 <3 <3

Nii flirtti

Hän nukahti terassille pipo silmille

Aina kun tullaan kotiin niin Leo on meitä vastassa parvekkeella :)
Tossa ekassa kuvassa Kwekulla on Villervallan body päällä (jonka Jenna on ostanut meille, kiitti vaan) ja se on kokoa 80, the boy is huge - i've got the superMilk... niin siis mainitsinko että Kweku on vasta 2kk vanha

Anna tuli Vaasasta eilen joten me päätettiin tavata tänään lounaan merkeissä. Karel liittyi myös seuraamme, jälleen kerran krapulassa :) me ei varmaan ikinä olla nähty Karelia niin että se ei olis joko menossa ulos tai krapulassa edelliseltä illalta hahah :)
Mentiin eka aamukahville Annan ja Kwekun kanssa coffee houseen ja sieltä Kiinalais/thaimaalais/sushi-ravintolaan syömään, oli hyvä buffa (12.90€) MUN MIELESTÄ, Karel ja Anna ovat kuulemma syöneet parempaa Sushia.

Ruuan jälkeen mentiin kiertelemään kauppoja ja taas Kw oli kuin pieni enkeli rattaissa. Nukkui vaan. Istuttiin myös La Famiglian terassilla ja silloin Kweku oli hereillä, söi ja nukahti uudelleen.

Kaikenkaikkiaan oli kiva ja lämmin päivä.

2 kommenttia:

 1. oh, damn se on huge! ihana nähä se noissa vaatteissa:) en vaan olis uskonu et se tapahtuu noin nopeeta:) pian se takkiki menee sille jo:) hehee:)

  VastaaPoista
 2. här är mina röster för fotona du tagit
  1. nii flirtti- supergullig baby
  2. leo på balkongen, gullevovven "min"
  3. sushi-bitarna, nästa gång måste vi också gå dit o äta!!!!

  VastaaPoista