7. elokuuta 2011

Sunnuntai kirppis

Bamse ja Kweku
Enjoyment BIG TIME


Eilen oltiin Bamsenin luona illalla ja Kweku pääsi kylpyyn meidän keittiön pöydällä. Mä oon niin unohtelias että en muistanut ottaa vaihtovaatteita Tanjan luota joten Bamse kävi kaivamassa vintiltä Kikun(mun veli) vanhan kudotut housut ja paidan. Äiti etti Kikun vauva-kirjasta kuvan jossa sillä on samat housut päällä ja lisään sen nyt myös tänne :)
Kotiin lähdettiin joskus 23 maissa ja Leo jäi yökylään mummolaan... niin outoa... MUMMOLA hahahhahahKiku vuonna 1978 villahousut jalassa
Samat housut lämmittää vielä Kweku pyllyä vuonna 2011
Herättiin hymyillen tänään "aikasin" klo 09.30 koska sunnuntaisin järjestetään torikirppis Vaasan torilla. Jenni ja Maria oli myymässä omia tavaroitaan, ja me mentiin Kwekun kanssa tekemään löytöjä ( VI E SAK LÄTARE)
Löydettiin yhdet lappu-farmari-haalari tsydeemi ja body. Jennin pöydästä bongasin yhden valko-vaalenpunasen leson, 1€. Yhteensä törsäsin valtavat 3,60€.
Jennillä oli ongelmia myydä koska Neppe 2,5v huusi pontentiaalisille ostajille "Neeej!! De e min" tai "NO NO NO NO" :)
Maducassa

Jenni, Neppe ja Maria
Nyt tultiin taas MUMMOLAAN käymään, Jenna ja SOS on myös käymässä. Kwekulla on aitiopaikka keittiön pöydällä ja Vaari/muffa/pappa (ei olla vielä päätetty mitä nimitystä isä tulee käyttämään) vahtii ettei se vyöry lattialle.

(Pahoittelen kuvien huonoa laatua, saan varmaan ladattua oikeasta kamerasta vähän parempia sitten Helsingissä kun on omat piuhat käytössä)

Klo viideltä lähdetään morjenstamaan serkku-Sofiaa Helsingbyhyn, ja Kwekun pikkuserkkuja Lilliä (1kk), Elmoa (1,4v) ja Hugoa (4v).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti