26. elokuuta 2011

Ahkerointia

 Tänään olen kompensoinut viimepäivien laiskuutta! Tein heti aamutuimaan lihapullia ja mokkaruutuja. Siivosin vaatekaapin, pesin pyykkiä, olin ulkona Leon ja Mion kanssa 2,5h ja kun tulin kotiin niin tein vielä ruokaa, riisiä ja muna-tomaattikastiketta johon nuo lihapullat tuli.

Tässä meidän talon lähettyvillä on järjestetty taiteitten yö-tapahtuma jossa pauhaa kova musiikki joka kuuluu tänne meille asti. Käytiin sielä kans kääntymässä Leon ja Mion kanssa, ja sielä tavattiin tuo Dixie pentu josta lisäsin kuvan. Se oli niinkuin kopio Leosta, kun se oli pentu mutta vain valkoisena.
Käytiin taas koirapuistossa ja kun nostin Mion rattaista niin heti yksi nainen kysyi että mistä Mion isä on kotoisin, joten ei se vissiin ihan suomalaiselta näytä :) Kaikkien mielestä Mio oli niin söpö, uskomattoman kiltti ja niin "valmiin" näköinen, "ei ollenkaan vauvamainen" sanoivat... Taitaa olla totta. Mio on niiiin iso jo, itekkään pysy oikeen perässä. Haluisin vaihtaa sen vaunun koppaosan jo siihen istuinosaan, mutta harkitsen vielä sillä sitä istuinosaa ei saa täysin makuuasentoon... toisaalta Mio ei nytkään enää halua maata, vaan laitan aina tyynyn selän taakse että se saa olla puoli istuvassa asennossa ja katsoa ymprilleen.

Mion rytmi on alkanut hieman muuttua... Se ei nuku läheskään enää yhtä paljon päivisin kuin kuukausi sitten. Yöt ovat oikeastaan samanlaiset vieläkin (n. 11h jossa 3-4 herätystä).Mun mielestä se nukkuu tosi vähän, olin ajatellut että Mio olisi vielä nukkunut pitempiä aikoja päivisin, mutta oikeastaan max 1 tunti kerrallaan, ja sen huomaan siitä etten saa ite oikeen mitään tehtyä :)


Chili-Lihapullia
Niin hyvä resepti oli!
Kesti varmaan 2h siivota se sotku
Jennan ostamat housut - so cool!
Ihan Leon näköinen Dixie Pentu

Dont u mess with my Mama!
Näitä harvinaisia hetkiä kun Mio itkee.

2 kommenttia:

 1. bästa fotot: Mio i R:s famm, pingubodyn
  "Dont u mess with my Mama!" = han ser ju nästan farlig ut på dethär fotot!!!!
  Dixie är nästans sötare än Leo (shame on me!!!)
  Vad har du för kuorrutus på mockarutorna? ser faktiskt gott ut - kinuski???
  Klädskåpet - snyggt!

  VastaaPoista
 2. I mokkarutorna kom de där på:
  Kaffe 5rkl
  Smör 50g
  1 paket tomusoker
  1rkl kaakao
  vanilisocker

  Mums e de!

  VastaaPoista