8. elokuuta 2011

My little sunshine ;)

 Kweku on ehkä maaaaailman ihanin ja kiltein lapsi! Se ei turhia itke eikä tuhise. Tällä ilmeellä se herää joka aamu, mammas gullebulle <3


 Kwkun kaikki sukat on liian pieniä sille, joten ennen käyttöä mä venytän niitä :)Hello Girl, my name is Kweku, Kweku Hansen ;)

Tänään sataa jälleen kerran, ilmeisesti syksy on saapunut pohjanmaalle ryminällä! Ulkona tuulee ja sataa ja aurinko on kadoksissa.

Me tultiin MUMMOLAAN (vieläkin naurattaa - MUMMOLA) ja syödään aamupalaa (klo on kohta jo 13)... Kweku pääsee isomummola kierrokselle moikkaamaan Dorrittia ja Kerttua.

Myös mietimme tätä nimi asiaa Bamsenin kanssa, sillä Kwekulla ei vieläkään ole muuta nimeä kuin Kweku! Päivä päivältä mun tunne vaan vahvistuu että Kwekun ensimmäinen nimi olisi Mio ja inspired by Jenni Rönnholm hänestä tulisi Mio Mateo (tai Matheo) Kweku Hansen. Nyt pitää vain suostutella Daddykin tähän nimeen... Aivopesu alkakoot!

4 kommenttia:

 1. jea i am tagged! joo mio matheo kuulostaa niin suloselta ja deadline menee umpeen muutaman tunnins kuluttua! ;) saithan kummiski mun viestin niistä kahesta E nimestä? neki kivat!

  VastaaPoista
 2. sain sun viestin joo!

  VastaaPoista
 3. Ois kyl tosi hyvät nimet, varsinkin Matheo!! :) Mihin ootte päätyny?

  VastaaPoista
 4. @ Vellu: ei me ollaa päätetty vielä mitään ku Reggie vielä harkitsee :) Ilmoitan kun saan tiedon hahah

  VastaaPoista