27. elokuuta 2011

Mikali 1v.

Näin komeasti nousee pää!
 Tänään oli Mikalin syntymäpäivä juhlat! Mikali on Reggien lapsuudenkaverin Meshakin 1 vuotias poika. Mikali on Reggien kummipoika ja synttäreitä vietettiin heidän kotonaan Martinkylässä. Tarkoitus oli olla siellä klo 12-13 maissa, mutta sillä olemme puoliksi Afrikkalainen perhe, niin pitihän meidän myöhästyä noin puolellatoista tunnilla :) Mio nukahti vasta klo 3yöllä koska mä ilmeisesti olin liian hyvää seuraa ja tästä johtuen perheen miehet nukkuivat 12 asti. Reggie ilmoitti mulle näistä juhlista vasta eilen, joten lahjaakaan ei oltu hankittu vaan matkalla sinne käytiin BR lelussa ja ostettiin Mikalille FCBarcelonan juomapullo ja eväskippo, you have to start brainwashing them young :)
Jotkut taas kommentoivat juhlissa sitä että miten "kehittynyt" Mio on, että ei ollenkaan 2,5kk oloinen, ja Asley luuli että Mio on jo 5kk. 

 Oltiin siellä klo. 18 asti ja lähdettiin kotia, sillä me oltiin kaikki väsyneitä + että mulla on ollut huono olo melkein koko päivän. Kun tultiin kotia niin mä hain vaan Leon sisältä ja lähdettiin kävelylle.

Mio on ruvennu kuolaamaan tosi paljon, paidat ja melkeen housut aivan kuolassa! Enteilee hyviä hampaita(?)!

Eilen yöllä vaihdettiin tuo Mion koppaosa rattaista pois ja istumaosa tilalle. Mio niin tykkää kattella että minne mennään joten luulen että oli ihan hyvä ratkaisu jo tässä vaiheessa, mitä sitä nyt säästelemään ja saahan sen koppaosan takaisinkin.

ei mee kauhaa niin lähtee Mio liikkeelle

huomatkaa ei niin piilevä kalju

daddyn kanssa


Reggie ja Kummipoika Mikali

Mikali 1vee

Mio tyyppää uudet rattaat

Vaihdoin koppaosan istuinosaan

And we like it!

3 kommenttia:

 1. ihania kuvia!!!!!! odotan niin kovaa et naen kwekun!!!

  VastaaPoista
 2. tosi hyvä se ISO kuva susta mut senhän sä jo tiesitkin ku sen niin isosti postasit ;) Tais olla kirj virhe siin et reggie olis mikalin kummipoika!? :) kiva kiva ja pian ootte täällä niin mio voi opettaa nlaaa käveleen ;)

  VastaaPoista
 3. Joo niin tiesin :-)
  Pitääpi korjaa tuo virhe, mulla muutenkin vähän huonot aivot just nyt joten virheitä tulee :-)

  VastaaPoista