13. elokuuta 2011

Helsinki


Eilen saavuimme Helsinkiin illalla klo 7 maissa illalla. Menimme ensimmäisenä Lidliin Bamsen ja Kwekun kanssa ostamaan ruokatarvikkeita. Teimme hampurilaisia ja ranskalaisia perunoita, mumsfilibabba :)Reggiä me ei otu nähty puoleentoista viikkoon, joten oli kiva nähdä taas! Reggien mielestä Kweku oli kasvanu niiiiin paljon, ja että K oli lihava :) olen eri mieltä!


Kweku Espoon Sellossa
Tänään oltiin kirppari kierroksillä taas kerran. Päästiin niihin kirppareille joihin en julkisilla pääse niin helposti kun kerran Bamse on täällä autolla. Löysin imetystyynyn joka maksoi 4€ ja oli siis todella löytö, toimii hyvin :) Kweku sai yhden kauluspaidan Benettonilta.
 
Leo osallistuu kakun tekoon

Jennan synttärikakku

Nyt illalla ollaan taas kokkailtu ja olin vähän huolissani ruuasta ja sanoin kotimatkalla äitille autossa että "jag e lite orolig om maten inte blir så good" (olen huolissani että mitä jos tosta ruuasta ei tuukkaan niin hyvää) ja Bamse tokas siihen että "de e nog rikti hyvinvointivaltiollinen ongelma att man e orolig att om maten ska bli bra".. tottahan se on :D Teimme friteerattua kanaa, vihanneksia uunissa ja paistettua nuudelia. Bamse väänsi myös kakun  Jennan synttäreiden kunniaksi, vaikka Jenna onkin Norjassa.


Kun me oltiin jälkkärin kimpussa niin Kweku rupesi protestoimaan babysitterissä ja me äitin kanssa jätettiin se huomiotta niin Leo yritti viihdyttää Kwekua pallolla, ja kun se ei tepsinyt niin se yritti nuolla Kwekun jalkoja ja silloin K hiljeni <3 Leo kävi myös tervehtimässä Kwekua kun hän oli äidin sylissä. 


Maailman paras

5 kommenttia:

 1. hahah ihana leo ! :) tuo on kyl varmaan kätevä tuo autoistuin ratas !

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. jenni on se tosi kätsä just jos on autolla menos esim kauppaan tai jotain sellasta. Toki ne renkaat on ihan superpienet eli ei pelkoa että tulis käytettyä pitkällä matkalla tai lumessa.

  VastaaPoista
 4. niin parasta eilen kun Leo yritti lohduttaa Kwekua!

  VastaaPoista
 5. heiii, missä mun kakun pala on?

  VastaaPoista